volg ons op

Contact

Dré Lommers
signmaking

Venbroekstraat 8
5253 AS Nieuwkuijk

T 073 511 35 80
F 073 511 89 32
E info@drelommers.nl

Doek printen? Kies voor spandoek reclame van Dré Lommers

Spandoek reclame is een effectieve vorm van reclame maken, die de ogen richt op uw bedrijf. Reclamedoeken zijn er in diverse verschijningsvormen. U kunt een standaard spandoek maken en bedrukken of ervoor kiezen een print op doek te drukken, een banier te maken, PVC doek te bedrukken of canvas te printen. Reclamedoek kan zowel met als zonder buizenframe geleverd worden.

Dré Lommers signmakingen is uw spandoek drukker in de regio Den Bosch, Waalwijk. Het spandoek reclame bedrijf, gevestigd in Nieuwkuijk (in de driehoek Vlijmen, Heusden, Drunen), verzorgt PVC doeken, buizenframes en reclamedoeken zoals banieren en canvas prints. Dré Lommers signmakingen kan reclamedoeken en spandoeken drukken op verschillende ondergronden. Denkt u bijvoorbeeld aan prints op vlaggen doek, spandoeken op bisonyldoek, prints op canvas, meshdoek of PVC doek bedrukking. De banieren, canvas prints, spandoeken en reclame doeken die wij printen, zijn voorzien van een beschermende UV vernislaag. De spandoeken, prints op doek en reclamedoeken hebben zomen en ringen rondom.

Dré Lommers signmakingen werkt voor een grote klantenkring in Brabant, regio Den Bosch - Waalwijk. Wij hebben voornamelijk relaties in Drunen, Heusden, Vlijmen, Nieuwkuijk en andere plaatsen rondom Den Bosch en Waalwijk.

Full service spandoek prints maken
Wanneer u een doek laat printen of banier laat maken, dan kunt u er vanuit gaan dat wij het traject van a tot z verzorgen. Vanaf het eerste ontwerp voor uw canvas of reclamedoek tot de montage van uw frame spandoek of buizenframe. Dré Lommers signmakingen neemt u alle zaken omtrent doeken maken en printen uit handen. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen zelf een compleet ontwerp voor reclamedoek, spandoek frame of banier te maken. Bekijk voorbeelden van onze spandoeken. Neem contact met onze reclamedoek specialisten in Nieuwkuijk voor de aanleverspecificaties van uw print op PVC doek, spandoek bedrukking of banier.

Spandoek in frame
Zoekt u de blikvanger voor uw pand in Heusden, Drunen, Vlijmen, Den Bosch, Waalwijk, Nieuwkuijk of elders in Brabant? U kunt ervoor kiezen uw spandoek in frame op te laten spannen. Een buizenframe is hét alternatief voor het ‘standaard’ reclamebord. Een spandoek frame bestaat uit een hoogwaardig aluminium buizenframe waarin een (verwisselbaar) spandoek of print op doek is opgespannen. Een buizenframe kan in elk gewenst formaat geleverd worden. Doordat het spandoek gemakkelijk te verwisselen is, is het systeem zeer gebruikersvriendelijk. Bekijk voorbeelden van onze buizenframes.

Foto op canvas printen
Ook een groot formaat foto op een canvas printen is mogelijk. Denk aan een mooie foto van uw bedrijf, een product of andere print op doek. Bedrukken van fotodoeken kan in vele afmetingen. Wilt u geen spandoek printen, of buizenframe gebruiken, dan kunt u er ook voor kiezen een complete fotowand te bedrukken. Dré Lommers signmakingen levert muurprints in elk gewenst formaat.

Doek printen?
Wilt u een PVC doek laten bedrukken, spandoek laten maken, banier maken of canvas printen voor uw bedrijf in Den Bosch, Waalwijk, Drunen, Vlijmen of Heusden? Dré Lommers signmakingen, gevestigd in Nieuwkuijk - hartje Brabant, realiseert het reclamedoek dat u wenst. Al dan niet opgespannen in spandoek frame of buizenframe, levert Dré Lommers signmakingen de spandoek reclame die uw bedrijf nodig heeft. Van banier of canvas printen tot frame spandoek maken en PVC doek drukken. Voor meer informatie over onze reclamedoeken of het aanvragen van een offerte, neemt u contact op met Dré Lommers signmakingen via tel. 073 511 35 80 of via ons contactformulier.