Nieuws

Buitenbelettering

op 22/09/2020

image003

KIES DE JUISTE TIJD VOOR BUITENBELETTERING
Wij hebben veel ervaring in het plaatsen van diverse soorten folies en samen met onze leveranciers zorgen wij voor de beste oplossing. De temperatuur van de omgeving en ondergrond hebben invloed op de vinylfolie, de folie wordt broos bij lage temperaturen: lager dan 5 graden. Deze folie wordt minder soepel en is kwetsbaar bij herpositioneren. Montage onder de 5 graden brengt extra risico's met zich mee, bovendien hecht de folie beter wanneer deze soepel is. 
Bedenk goed wat u wilt en laat ons meedenken. Als een folie niet goed wordt gebruikt of verwerkt wordt, kunt u niet uit gaan van de levensduur die ervoor staat. De garantie op deze folies zijn 7 tot 10 jaar. 

Diverse soorten vinylfolies gebruiken wij voor:

  • Wallwrap: voor hele gave designs op de (gemetselde) muur;
  • Snijfolie: voor algemene binnen- en buitentoepassingen en geschikt om over klinknagels en profielen te plaatsen waarbij duurzaamheid is vereist. Denk hierbij aan beletteren van auto’s en reclameborden buiten en binnen;
  • Interieur decoratie folie: geeft een onbeperkte creatieve vrijheid op toepassingen als deuren, meubels, balies, wanden, keukens, liften; denk hierbij aan metallic, carbon of abstracte uitstraling. Dit wordt veel gebruikt in plaatsen als scholen, kantoren, hotels en ziekenhuizen;
  • Anti-slip folie: wordt toegepast op vloeren welke de print beschermd en stroef maakt om uitglijden te voorkomen. 

Wilt u graag advies over (buiten)belettering, wij denken graag mee! Ennn.. wacht niet te lang, de winter staat snel voor de deur ;-)
Bel met ons of mail naar info@drelommers.nl.

Wist u dat..!
De reclamebord ook regelmatig gewassen moeten worden, u kunt het zien als ramenwassen. Dit komt de levensduur van de folie alleen maar ten goede en bovendien ziet het er representatiever uit. 

Dré Lommers, brengt kleur tot leven!