Dré Lommers

Eigenaar

E-mailadres info@drelommers.nl
Telefoon +31 73 - 511 35 80

Dré Lommers

Na een grafische MBO opleiding reclame en decoratie aan het Sint Lucas te Boxtel ben ik enkele jaren werkzaam geweest als zeefdrukker bij verschillende bedrijven. Maar eind 1980 begon het te kriebelen en ben ik gestart als zelfstandig reclameschilder.

Na enkele jaren begonnen de eerste plotters op de markt te verschijnen voor het vervaardigen van computer gesneden teksten. Die eerste tijd heb ik dat nog gecombineerd met het handmatig snijden en schilderen maar na verloop van tijd was ook het digitale tijdperk voor mij aangebroken. Halverwege de jaren '90 ben ik overgestapt op de computer voor vervaardiging van snijteksten en logo's. Dit was alleen al om de graad van perfectie te kunnen halen die ik met een penseel altijd nagestreefd had! Maar uiteraard werd ook de prijs/kwaliteit belangrijker en het feit dat vooral bij autobeletteringen er steeds sneller gewerkt moest worden.

Later ben ik ook in de productie van full-color prints gestapt om mijn klanten op creatief gebied alles te kunnen bieden wat nodig is. Tegenwoordig kunnen we dan ook vele producten aanbieden in uiteenlopende productie technieken. Waarbij wij het grootste gedeelte in eigen huis vervaardigen.

Met ons team van medewerkers staan wij voor klantvriendelijkheid en een goede kwaliteit, waarbij wij graag meedenken over het eindproduct.

Dré Lommers, brengt kleur tot leven!